Info voor de bardienst, toegang kantine en boekingen

 

  1. De sleutel van de kantine voor de bardienst bevindt zich voortaan in het kluisje aan de schuifdeur.Bij het kassa systeem hangt de sleutel bij de kassa. Sleutels moeten dus niet meer overgedragen worden.
  2. Iedereen die bardienst draait wordt verwacht in het bezit te zijn van het IVA certificaat, daarom nogmaals het vriendelijke verzoek aan alle leden die bardienst moeten draaien dit certificaat te behalen. Dit kan online via meerdere links, waaronder: HOME: Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) (vrijwilligerswerkacademie.nl).
  3. Vanaf heden kunnen de padel banen enkel via Meet&Play worden gehuurd tijdens de daluren (piekuren van 19:00 - 22:00 uur van maandag tot en met donderdag, daluren alle overige)
  4. Vanaf heden kunnen er 3 introducees aangemeld worden via de Club app. Het is de bedoeling dat alle introducees vooraf worden aangemeld. De derde introduce moet dan niet meer in de kantine worden afgerekend.
  5. Indien er onverwacht een introduce mee speelt, moet deze afgerekend worden in de kantine.
  6. Als de padelbaan of tennisbaan niet gereserveerd is tijdens de piekuren, kan deze vanaf 30 minuten voor aanvang in de kantine gehuurd worden. Hiervoor is een knop aanwezig op het kassa systeem.

 

 

                                                         

  • wie heeft wanneer : BARDIENST 2024, kijk via clubapp - bardienstplanner 

 

   

         IVA certifiaat        Eenvoudig via internet je certificaat halen, info